Onze opvanglocaties

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend een bezoek brengen op een van de vestigingen?
Bel dan met 010-2150050 of vraag een rondleiding aan.

Ga naar
KDV Tarieven
2019

Ga naar
BSO Tarieven
2019

Landelijk-
registerkinderopvang
2019

Ga naar Proefberekening toeslagen
2019

Ga naar Bedragen kinderopvangtoeslag
2019

Kinderdagverblijf Entrepot

Entrepot

Kinderdagverblijf Entrepot is gevestigd op de Entrepot 7 op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Deze locatie bestaat uit 2 babygroepen, 1 dreumesgroep, 1 peutergroep en een BSO. Het biedt ruimte aan 70 kindjes en heeft een oppervlakte van ruim 350 m2, welke toegang biedt tot aan de achterzijde gelegen tuin met een oppervlakte van 220 m2.

Google maps? klik dan op de foto.

Kinderdagverblijf De Landtong

De Landtong

Kinderdagverblijf De Landtong is gevestigd aan de Lodewijk Pincoffsweg 329 op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Deze locatie bestaat uit 1 babygroep, 1 dreumesgroep en 1 peutergroep. Daarnaast is er een 3+ groep. Het biedt ruimte aan 39 kindjes en heeft een oppervlakte van ruim 260 m2, welke toegang biedt tot aan de achterzijde gelegen tuin met een oppervlakte van 90 m2.

Google maps? klik dan op de foto.

De BSO locatie bevindt zich op de begane grondvan het kinderdagverblijf aan de Entrepotstraat 7 in Rotterdam-Zuid.

De BSO is verdeeld over vijf verschillende ruimteszodat alle leeftijdsgroepen een eigen plek hebben als daar behoefte aan is:

  1. De ruime speelhal is bedoeld voor o.a. beweegspelletjes en theater.
  2. De gezellige leefruimte met zijn houten eettafel is een plek om na schooltijd even gezellig met de groep en pedagogisch medewerkers bij te praten en plannen voor de middag te maken onder het genot van iets lekkers. Ook is er een speelhoek voor de allerjongsten, met een keukentje en bouwmaterialen.
  3. Een Tipi en een chillplek waarin je als kind heerlijk met wat vriendjes en een boek kan terugtrekken. En een bouwhoek met Lego en Kapla.
  4. Een echt atelier waar je helemaal los kan gaan met kosteloos materiaal, verf, wol, karton etc. Een timmerhoek waar het mogelijk is om afgedankte elektrische apparaten uit elkaar te halen voor de techneuten onder ons!
  5. Een aparte chillhoek/ bibliotheek voor de oudste kinderen waar ze ongestoord kunnen zitten met elkaar. Hier is ook de mogelijkheid om rustig aan je huiswerk te zitten.

Een tuin om in te spelen

Onze tuin is ingericht tot een waar speelparadijs. Dit hebben wij laten doen door ’s-Werelds grootste en meest kennisgestuurde specialist in speeloplossing voor alle leeftijden. In de tuin hebben wij diverse moestuintjes, waar de kinderen hun eigen groentes kunnen kweken.

Onderzoek toont aan dat spel een essentieel onderdeel is bij de ontwikkeling van kinderen; sociaal, fysiek, emotioneel, cognitief en creatief. Daarom hebben wij extra aandacht gegeven aan onze speelruimte!

Moestuintjes

Niet alleen zijn wij in de tuin druk met de moestuintjes, wij spelen graag buiten met de kinderen. Fietsen over het plein, spelen in de zandbak en de groepspelletjes die de leidsters buiten aanbieden, zorgen voor veel plezier met elkaar buiten.

Kinderopvang is meer dan alleen een plek waar uw kind wordt opgevangen tijdens uw werkuren. Goede kinderopvang, zoals bij Kind van Zuid, ontwikkelt uw kind in de belangrijkste startjaren van het leven.

Bij Kind van Zuid hebben wij de belangrijke taak om kinderen te verzorgen en te begeleiden. Wij vinden dat kwaliteit hierbij essentieel is, bij de zorg voor ‘onze’ kinderen ligt de lat hoog.

Op zoek naar hulp? Neem contact op met ons