Onze Opvang

Ga naar
KDV Tarieven
2019

Ga naar
BSO Tarieven
2019

Landelijk-
registerkinderopvang
2019

Ga naar Proefberekening toeslagen
2019

Ga naar Bedragen kinderopvangtoeslag
2019

Opvangvormen kinderdagverblijven

Het kiezen van de juiste kinderopvang voor uw kind en uw gezinssituatie is geen luchtige keuze. De juiste kinderopvang past bij uw gezin, uw opvoedingsvisie, uw familiale logistiek. Maar de juiste kinderopvang biedt uw kind ook een geweldige tijd en een optimale ontwikkelingstoeslag voor de thuissituatie.

Inschrijven
Privacy statement

Een rondleiding aanvragen

Onze opvangvormen op een rij

Om u in uw keuzeproces te informeren over de opvangvormen van Kindontwikkelcentrum Kind van Zuid, kunt u per kinderopvangvorm meer informatie lezen. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord als u nog vragen heeft of hulp wenst bij het samenstellen van het beste opvangpakket voor u en uw gezin.

Dagopvang

Voor de kleinsten (leeftijd van 0 tot 4 jaar)

Dagopvang bieden wij van maandag tot en met vrijdag aan per dagdeel of dag (afhankelijk van vestiging of regio). Exacte openingstijden vindt u bij de vestiging van uw voorkeur.Bij Kind van Zuid doen wij er alles aan om uw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat is tenslotte de basis van waaruit een kind de wereld ontdekt en spelenderwijs leert, maar ook vriendjes maakt. Dit doen wij onder andere door zo veel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers te werken.

Voorschoolse opvang

Voor oudere kinderen (leeftijd 4 tot 13 jaar)

Wilt of moet u vroeg vertrekken voor uw werk maar moet u altijd tot half negen wachten omdat dan pas de school van uw kind begint? Kind van Zuid  biedt bij verschillende voorschoolse opvang aan tussen 7.00 uur en aanvang school. Tijdens de voorschoolse opvang verzorgen en vermaken wij uw kind(eren). Wij zorgen er uiteraard voor dat uw kind op tijd op school komt.

Tussenschoolse opvang

Voor de grotere kinderen (leeftijd 4 tot 13 jaar)

Tussenschoolse opvang bieden we op diverse scholen op 4 dagen van de week (m.u.v. woensdag) in de middagpauze. Exacte tijden waarop wij tussenschoolse opvang bieden, zijn afhankelijk van de desbetreffende basisschool.

Buitenschoolseopvang

Voor de grotere kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar)

Buitenschoolse opvang bieden we op 5 werkdagen in de 40 reguliere schoolweken buiten de schoolvakanties tussen einde schooltijd en 18.30 en in de vakantieweken. Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen met wie wij samenwerken zijn wij geopend. We werken meestal met een aantal scholen samen.

Vakantieopvang

Voor de grotere kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar)

Wanneer het schoolvakantie is en de kinderen lekker vrij zijn, dan moet dit gevierd worden vinden we bij Kind van Zuid. Tijdens de vakantie is er alle tijd om te bouwen, te spelen, te zingen en te dansen maar ook om uitstapjes te maken. We organiseren dus allerlei leuke activiteiten en workshops. Onze vestigingen maken een eigen programma voor de vakantie. Kinderen beslissen mee bij ons.

Breng- en ophaaltijden

Op al onze locaties gelden dezelfde openingstijden

 • Voorschoolse opvang
  Tijd 07:30 uur – 09:00 uur

 • Tussenschoolse opvang
  Tijd 12.30 uur – 18:00 uur

 • Buitenschoolseopvang
  Tijd 14.30 uur – 18:30 uur

 • Vakantieopvang
  Tijd 08.00 uur – 18:30 uur (evt. verlengd vanaf 7.30 u)

Tarieven KDV

Wat kost kinderopvang nu werkelijk?

Je betaalt de kinderopvang in veel gevallen niet alleen. Via de kinderopvangtoeslag kun je vaak een groot deel van de bruto kosten terugkrijgen. Wat de daadwerkelijke kosten zijn van de kinderopvang, is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Tarieven BSO

Wat kost buitenschoolse opvang nu werkelijk?

Je betaalt de kinderopvang in veel gevallen niet alleen. Via de kinderopvangtoeslag kun je vaak een groot deel van de bruto kosten terugkrijgen. Wat de daadwerkelijke kosten zijn van de kinderopvang, is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Waar vindt u onze vestigingen?

Vanuit onze vestigingen op prachtige locaties in Rotterdam, waaronder Rotterdam-Zuid, bieden wij allerlei mogelijkheden voor kinderopvang. Van maandag tot vrijdag zullen onze pedagogische medewerkers u en uw kinderen verwelkomen en ervoor zorgen dat uw kind zich prima vermaakt

Ga naar “Locaties”